Перша леді України, дружина президента Володимира Зеленського Олена Зеленська відвідала Лондонський Тауер у Великобританії. Про це Зеленська написала у своєму Instagram, надавши фотозвіт про візит.

У музеї Зеленська побувала в четвер, 8 жовтня. Під час візиту перша леді від імені України підписала угоду з адміністрацією історичних королівських палаців. Згідно з Меморандумом, у Великобританії буде створено перший в країні аудіогід українською мовою.

""Майже всі музеї світу, крім мови оригіналу, зазвичай, говорять англійською. А один з найвідоміших англійських музеїв-Лондонський Тауер-скоро заговорить українською!",- написала перша леді.

На противагу вчорашньому візиту в Букінгемський палац, коли для виходу Олена Зеленська вибрала білий колір, для візиту в музей перша леді України одягла брючний костюм чорного кольору і балетки на низькому ходу. На зустрічі Олена Зеленська, яка перенесла коронавірус в липні цього року, перебувала в захисній масці для обличчя.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, в Україні МВС ввело водійські права і техпаспорт нового зразка: як довго будуть дійсними старі документи

Як повідомляв портал " Знай.ua", Кабмін скоротив субсидування громадян майже на 40%: в уряді пообіцяли прискіпливу перевірку

Також " Знай.ua " писав, що в Україні заговорили про повернення жорсткого карантину: "припинити будь-які контакти між людьми"