Страшна епідеміологічна ситуація в країні може стати фатальною зовсім скоро. Кількість нових заражених буде стає все більше і основною причиною стануть місцеві вибори. Фахівці-медики переконані, що українцям варто готується до нових антирекордів і забитих лікарень.

Читайте Знай в Google News!

За прогнозами працівників медичних установ, близько 10% громадян, які прийдуть на вибори віддати свій голос, неодмінно заразяться коронавірусом.

Так, Раніше в в одній зі столичних лікарень спостерігалася величезна черга карет швидкої допомоги, в яких надають хворих в інфекційне відділення з підозрою на коронавірус. Про це свідчить відео, опубліковане "ДТП Київ" у соцмережі Instagram. Станом на 9 жовтня в Україні кількість хворих на COVID-19 за останню добу збільшилася на 5 804. Третій день поспіль Україна ставить антирекордну кількість нових випадків зараження.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Український доктор Дмитро Кириленко з моменту початку пандемії працює на швидкій допомозі однієї з лікарень Києва стверджує, що навіть в самому ідеальному варіанті існує велика ймовірність того, що 10% голосуючих можуть заразитися на COVID-19.

Так як громадяни України нехтують заходами безпеки, встановленими МОЗ, зокрема не тримають дистанцію, не носять маски і не користуються антисептиками, по закінченню виборів лікарні будуть переповнені.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, киянам пообіцяли грандіозний подарунок перед виборами.

Як повідомляв Знай. ua, у Британії місцеві вибори скасували, а українців заженуть на дільниці, пандемія не перешкода.

Також Знай. ua писав, що колишня інтим-працівниця балотується до Київради.