Доктор Євген Комаровський застеріг батьків маленьких дітей від небезпеки, яка чатує на малюків ледь не у кожному домі. А особливо це актуально для тих, хто живе з дідусями та бабусями або часто залишає дітей у них.

Читайте Знай в Google News!

Мова йде про те, що багато бабусь та дідусів часто залишають свої медикаменти у легкодоступних місцях. Відповідно, знайти їх для маленьких дітей не складе жодних труднощів і наслідки можуть бути сумними і трагічними. Про це Комаровський нагадує у своєму Інстаграмі.

Євген Комаровський, скріншот: YouTube
Євген Комаровський, скріншот: YouTube

"1 з 5 бабусь та дідусів зберігають ліки у легкодоступних місцях. Зверніть на це увагу. Поспілкуйтеся з батьками. Діти не можуть з'їсти те, чого вони не можуть знайти.", - застеріг доктор Комаровський. Євген Комаровський

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Часто старші родичі просто не задумуються про те, де і як вони зберігають свої ліки. Тому не зайвою буде розмова на цю тему, адже відповідальне ставлення у цій ситуації позбавить у майбутньому жахливих наслідків.

Щобільше, за словами Євгена Комаровського, 1 з 5 бабусь та дідусів зберігають ліки у легкодоступних місцях. А це, погодьтеся, немало. Медик закликає звернути на це увагу і створити безпечні умови для дитини.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, якщо у дитини поганий апетит - доктор Комаровський дав десять рецептів допомоги

Як повідомляв портал "Знай.ua", Комаровський розповів все про анемію: чим піднімати низький гемоглобін

Також "Знай.ua" писав, що доктор Комаровський назвав 11 способів привчити дитину до фізичної активності