Відомий тревел-блогер Михайло Зарубін, який побував у всіх країнах світу, в своєму Instagram розповів про турецький колорит і "жіночі пупки", які поїдають в Туреччині. Звучить дивно, але "жіночими пупками" в Туреччині називають пончики, але мова не тільки про них.

Читайте Знай в Google News!

"Ось ви мене запитаєте, чому я досі жодного разу не написав про Туреччину-країну, що настільки небайдужа кожному з нас? Відповім відразу - я чекав саме такої ось можливості! І якщо для когось це держава-низка готелів на пляжі з харчуванням в стилі буфетів, то для мене вона – столиця відчуттів. Ви просто говорите:" Туреччина", а у мене в голові представляється танець живота, нескінченні торгові ряди на ринку з ароматами близькосхідних трав і спецій, найсмачніший рахат-лукум, який готують на меді, фісташках і рожевій воді (а ніяк не з цукром), а також чай після хаммаму - національної турецької лазні, де на теплих каменях вас милять, мнуть і потім ви заново народжуєтеся.

А знаєте, який турецький блог читають абсолютно всі топові блогери? Він такий один. Це Нез @nezdaysss-головний голос Туреччини з гумору і якості текстів. Якби ви запитали мене, кого з блогерів поставити в приклад, я б відразу назвав її. А ось за що? Пояснювати. По-перше, коли ми познайомилися, вона у мене запитала контрольне питання на перевірку: "- Міха, навіщо турки їдять жіночі пупки?".

Ну, я багато побачив по світу, Ви знаєте, а тут впав у ступор. Втім, тут же був прощений, Нез навіть пообіцяла навчити їх готувати. І це буде правдою, адже сам її переїзд 12 років тому вже став сюжетом для турецького серіалу. Але ж все тільки починалося. Ну, і потім. Вона двічі вийде заміж за свого ж чоловіка. Навчиться готувати ці самі жіночі пупки, а ще жіночі стегна, вибачте. Велелюбний народ, ну що поробиш. Сутичка культур, характерів, розлучення і загроза депортації. Рівно для того, щоб зараз жити в Каппадокії між трьома доньками і цуценям, а також отримати килимовий бізнес.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Колорит справжньої Туреччини, про яку ви навіть не чули, іскрометний гумор, турецькі рецепти в сторіс - все тут є! Один з кращих блогів в Інстаграме @nezdaysss веде Нез. Заходьте і відразу закохаєтеся! Пупки-то пробувати будемо? Відпишіть в коментарі! І хто з вас бував у Туреччині?",- розповів блогер у підписі до милого фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадавши, відома блогерка пообіцяла пікантні фото тим, хто проголосує за "правильного" кандидата.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, як обдурюють туристів при бронюванні готелю, нова схема.

Також портал "Знай.ua" писав, що у Тернополі 4-річний малюк заробляє 250 тисяч на місяць-мама навчила.