З київського хмарочоса "Гулівер" щез веселковий прапор - у ТРЦ вирішили припинити транслювати на своїй будівлі прапор ЛГБТ+ через погрози Нацкорпусу.

Як відомо, вечорами на стінах будівлі з’являвся ЛГБТ-прапор поки радикали не прийшли протестувати проти "пропаганди гомосексуалізму".

8 жовтня представники "Нацкорпусу" прийшли з файєрами під стіни ТРЦ протестувати проти трансляції прайд-прапору. Вони звинуватили заклад у пропаганді гомосексуалізму та заявляли, що ТРЦ краще показувати "україноцентричні цінності" і висловлювати повагу до загиблих в АТО солдатів ЗСУ.

У відповідь на закиди радикалів, PR-директорка "Гулівера" Тетяна Атаджанова нагадала, що ТРЦ на кожен День незалежности показує на будівлі прапор України, а минулого року на День незалежности показували фотографії загиблих воїнів АТО.

Жінка також додала, що прапор ЛГБТ з’явився на будівлі як реклама, за яку заплатили гроші.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім У кого в Україні збільшаться пенсії з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

У спільноті ЛГБТ вже відреагували на дії Нацкорпусу.

Активісти "Київпрайду" висловили обурення діями "Нацкорпусу" та рішенням ТРЦ, у відповідь вони оголосили про проведення власної акції.

Про це організація "КиївПрайд" повідомила в соцмережах.

‼️ У зв'язку з вчорашніми подіями, показ прайд-прапору на ТРЦ «Гулівер» від сьогодні буде припинено. 😠 Ми обурені, ні...

Geplaatst door KyivPride op Vrijdag 9 oktober 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, найбільший хмарочос Києва прикрасив символ ЛГБТ

Як повідомляв портал Знай.ua, в Україні вперше пройде АвтоПрайд

Також Знай.ua писав, у Запоріжжі пройде перший ЛГБТ-парад