Прес-служба Головного управління Національної поліції України в Запорізькій області повідомляє про те, що у Вільнянському районі 10-річна дитина втрутилася у сварку матері з батьком, що і призвело до смерті чоловіка 1979 року народження.

Читайте Знай в Google News!

Це сталося на тлі події в Харкові, де чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, вбив вагітну дружину. Подія з дитиною трапилася 7 жовтня. У поліцію, близько 15:00, надійшло повідомлення про труп чоловіка, виявлений в одному з будинків по вулиці Преображенській.

10-річний син наніс своєму батькові ножове поранення, намагаючись заступитися за свою маму. Сім'янин частенько зловживав алкоголем і перебував на обліку, будучи винним у домашньому насильстві. За частиною першою статті 115 Кримінального кодексу України було відкрито провадження за фактом смерті чоловіка. Триває встановленням усіх обставин події.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, чернівчанин з двома товаришами по службі загинув у квартирі, замішаний невидимий вбивця. Встановлено, що померлі – військовослужбовці за контрактом, 23-річні уродженці Сумщини та Дніпропетровщини та 21-річний уродженець міста Чернівці. Чоловіки проживали в орендованому будинку, в якому їх і виявили.

Як повідомляв "Знай.ua", в Дніпрі Філатова "вмили" нашатирем, у справу втрутилися копи: "Нікого не боюся"

Знай.ua писав, фейкові штрафи за ПДР щосили розсилають довірливим українцям: як не потрапити "на вудку" шахраїв