У Вишгороді під Києвом у військовій частині Національної гвардії загинув військовослужбовець. Це сталося після удару колеги йому прямо в груди. Про це повідомляє Державне бюро розслідувань. Цій людині слідчі повідомили про підозру в порушенні статутних правил взаємовідносин між військовими, що призвело до загибелі за частиною третьою статті 406 Кримінального кодексу України.
Читайте Знай в Google News!
Це сталося 3 жовтня, за відсутності підлеглості між військовими один з них здійснював психологічний тиск на іншого, наказуючи робити віджимання від підлоги. Потім прозвучала команда стати "струнко" і був здійснений удар кулаком в груди. Потерпілий солдат знепритомнів, а медики з екстреної допомоги не зуміли. Він так і помер, не приходячи до тями. Медики констатували клінічну смерть.

Атакуючого військового затримали і в разі доведення провини йому загрожує позбавлення волі на строк від трьох до десяти років. Для встановлення причини смерті загиблого у справі були призначені експертизи. Наразі затриманий перебуватиме під вартою протягом шістдесяти днів, про що повідомила військова прокуратура.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, фейкові штрафи за ПДР щосили розсилають довірливим українцям: як не потрапити "на вудку" шахраїв.

Як повідомляв "Знай.ua", Порошенко таємно продавав боєприпаси і влаштувала пожежа - Жванія.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Знай.ua писав, у Дніпрі волонтеру "бабі Люді" потрібна допомога - втратила свідомість і пам'ять. Зараз їй як ніколи самій потрібна допомога і підтримка від небайдужих. Про це стало відомо завдяки повідомленню Анни Широкової.