ПриватБанк попередив про тимчасове зупинення роботи мобільного додатку, банкоматів та терміналів.

У ніч на 11 жовтня з 00:30 до 7:30 ПриватБанк відключить роботу всіх сервісів. Про можливі проблеми для клієнтів повідомили в прес-службі банку.

Зазначається, що фінустанова проведе планове оновлення програмного забезпечення свого процесингового центру.

Технологічні роботи по оновленню процесингу займуть 7 годин. За інформацією прес-служби, в роботі над оновленням системи будуть задіяні 100 фахівців, які не лише перезавантажать процесинг, а й поліпшать роботу систем і сервісів, пов'язаних з операціями по картам.

У період перезавантаження процесингового центру банк зупинить проведення транзакцій за картками, роботу Приват24 для фізичних осіб і Приват24 для бізнесу.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Під час технологічної паузи пройдуть і регламентні роботи в мережі банкоматів, терміналів самообслуговування і POS-термінальної мережі банку.

Таким чином банк підготується до сезону купівельної активності, який починається зі "Дня холостяка" (11 листопада) в китайських онлайн-магазинах і завершується різдвяними розпродажами по всьому світу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ПриватБанк з 1 жовтня змінив тарифи на деякі послуги

Як повідомляв портал Знай.ua, клієнти ПриватБанку не можуть забрати власну валюту з відділення.

Також Знай.ua писав, ПриватБанк блокує карти боржників за комуналку