Франківчанин, інвалід війни, Марко Василь Мирославович опублікував у себе на сторінці в соціальній мережі Facebook неприємну ситуацію. Вона сталася з ним 8 жовтня. Водій 22-го автобуса просто відмовився безкоштовно везти людину з інвалідністю, яку він отримав в результаті війни.

Читайте Знай в Google News!

"Заходжу сьогодні в маршрутний автобус 22 Івано Франківська, показую вид інваліда війни, у відповідь водій - виходь у мене вже є, я приватник. Виходжу, соромно і гірко якось стало", - написав він у публікації.

При цьому, зазначається, що франківські перевізники неодноразово ставали антигероями для городян. Однак цього разу за нього заступилися практично двадцять ветеранів АТО і операція Об'єднаних сил.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Так, на іншій сторінці в Facebook, іншого ветерана Назарія Кишака, з'явився відео-репортаж з інтерв'ю з Марком Василем Мирославовичем, а також фото-звіт бесіди ветеранів з водієм і, згодом, колективної скарги на перевізника.

“Ветерани Прикарпаття ніколи не давали ні себе, ні своїх побратимів на розтерзання і насмішку. Словесна підтримка в коментарях фейсбуку перетворилася на живу силу. Дзвінок з проханням підтримати нашого ветерана отримав і я", - розповідає Назарій Кишак.

В Івано-Франківську водій автобуса відмовився перевозити інваліда війни та ветерана АТО

Відмовився перевозити і вигнав. В Івано-Франківську недобросовісний водій автобуса відмовився перевозити інваліда війни та ветерана АТО. Після того, як учасник бойових дій показав водію посвідчення, той відповів, що "такі вже є".

Geplaatst door ТРК "РАІ" op Vrijdag 9 oktober 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Тернопільський маршрутник забув про правила - "Попер в тунель проти шерсті"

Як повідомляв "Знай.ua", в Запоріжжі десятирічний хлопчик заступився за матір і зарізав п'яного батьків.

Знай.ua писав, столичний фасад-вбивця мало не обезголовив киян: "Обережно!"