В Instagram-акаунті "troeshchinainsta", контект якого зосереджений навколо Київського району, була опублікована кримінальна історія. Вона стосується 73 автобуса і написана анонімним киянином. Місцевий житель розповів, що їздив у справах, тому скористався саме цим маршрутом.

Читайте Знай в Google News!

Купив квиток у кондуктора, який відразу ж компостує його, і поклав його в кишеню не дивлячись. Далі киянин робить музику в навушниках голосніше з стає свідком того, як в автобус заходять три контролери, а кондуктор відразу ж починає тікати.

Вони рухаються за ним, ловлять і ведуть назад. Згодом виявилося, що кондуктору було всього 16 років і він, на пару з водієм, продавали підроблені талони, які були надруковані великим тиражем в поліграфії.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Чоловік, який повідомив про цю ситуацію, доповнив, що також була зайдействована поліція, але йому потрібно було виходити, тому подальших подій він не застав.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Києві вагітна багатодітна мати зарізала таксиста, поки її чоловік його душив. У жінки на утриманні четверо неповнолітніх дітей

Як повідомляв "Знай.ua", увага! ПриватБанк відключає всі сервіси, названа дата і час.

Знай.ua писав, школяр влаштував п'яний дебош посеред Дніпра-катався "під мухою" з пістолетом в руках. Відомо, що ще в травні 2020 року з вікна квартири п'яний підліток влаштував стрілянину по перехожих, що транслював на своєму акаунті в Instagram.