Овен

Піднесений настрій і впевненість в собі будуть супроводжувати вас цілий день. Незважаючи на невелике непорозуміння з протилежною статтю, день пройде гладко. Увечері поспілкуйтеся зі старшими родичами — у них напевно в запасі є мудра порада.

Телець

У цей день намагайтеся не приймати серйозних рішень і не проявляти ніякої ініціативи — краще залягти на дно і дочекатися кращого моменту. Проведіть день на самоті, присвятіть його турботі про себе. Сприятливий час для проведення косметичних процедур.

Близнюки

Близнюкам зірки пророкують цікаве знайомство, яке може перерости або в ефективну співпрацю, або в справжній любовний роман. Щоб не упустити свій шанс, більше бувайте серед людей, активно спілкуйтеся, не відмовляйте, якщо вас куди-небудь звуть.

Рак

Відмінний день для заняття будь творчою діяльністю - це може бути як написання книги або картини, так і просте прибирання або навіть міні-ремонт будинку, проведення часу з дітьми, яких ви можете навчити чомусь новому. У цей день намагайтеся більше віддавати - і все, що ви віддали, повернеться до вас сторицею.

Лев

Розташування зірок і планет таке, що до левів прилетить Бумеранг карми. Можливо, доведеться понести відповідальність за гріх, про який ви навіть вже встигли забути. Також в цей день ймовірно відновлення давно загубленого контакту з друзями з минулого.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Діва

Діви, сьогодні ви можете зіткнутися з базіками. У цьому немає нічого страшного, але деякі плітки торкнуться особисто вас — намагайтеся не видавати таємниць і секретів. А найкраще проведіть цей день наодинці з собою. Наведіть затишок в квартирі, додайте в інтер'єр яскравих і соковитих фарб — і нудьгу проженете, і домовому догодите.

Терези

Терези, сьогодні у вас з'явиться можливість змінити своє життя в кращу сторону. Але для цього доведеться гарненько попрацювати. Для початку позбудьтеся хоча б від однієї шкідливої звички. Тільки не хваліться перемогами, щоб не злякати удачу — зірки кажуть, що фортуна любить скромних знаків Зодіаку.

Скорпіон

Скорпіони, вас чекає цікавий, але досить складний день. Зірки радять не зациклюватися на негараздах і помічати тільки позитивні моменти. Наприклад, заведіть блокнотик радості-записуйте туди приємні події, які з вами відбудуться. І не забувайте посміхатися — і недоброзичливців позлите, і проблеми відлякаєте.

Стрілець

Стрільці, сьогодні день дружби з домовиком. Так, так-настав час для наведення порядку. Не лінуйтеся-можливо, під час прибирання ви виявите улюблену річ, яку зневірилися відшукати. Вечірній час доби можна присвятити спілкуванню з партнером по шлюбу. Поверніть у відносини романтику і не бійтеся говорити про свої почуття

Козоріг

Козероги, зірки обіцяють непоганий день, але попереджають — сьогодні можуть погіршитися відносини з домочадцями. Кожен буде стояти на своєму-загалом, йдіть на поступки і уникайте конфліктів. Можете посилити ефект компромісу і придбати подарунки для близьких людей — ваша турбота буде оцінена по достоїнству.

Водолій

Плідний день, який дає вам шанс зробити світ кращим. Буде можливість відновити справедливість, допомогти тому, хто опинився в складному становищі, взятися за справу, корисну багатьом. До ваших починань охоче приєднаються старі друзі. З'являться і нові союзники. У вас відмінно виходить об'єднувати людей, мирити тих, хто був у сварці.

Риби

Риби, вас чекає відмінний день. Але не перевантажуйте організм і намагайтеся чергувати домашню роботу з відпочинком. Можете залучити до господарських справ маленьких родичів — знайдіть для дітей цікаве і корисне заняття. І не звертайте уваги на фінансові труднощі — гроші це всього лише папірці.