У понеділок, 12 жовтня, в Україні очікується пасмурна погода переважно без опадів. На крайньому заході вдень місцями можливий невеликий дощ; вночі та вранці місцями туман; вітер змінних напрямків, 3-8 м/с.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомляє Український гідрометцентр.

13 жовтня у вівторок в західних регіонах вночі невеликий дощ, вдень помірний, на Закарпатті, в Карпатах та на Прикарпатті значний дощ; на Вінниччині та Одещині вдень невеликий дощ; на решті території без опадів; вітер південно-східний, 7-12 м/с, вдень у південно-західній частині пориви 15-20 м/с. Температура вночі 7-12°, у південній частині 11-16°; вдень 16-21°, на півдні та сході до 24°, у Карпатському регіоні 12-17°.

У Києві та області 12-13 жовтня без опадів; температура вночі 7-12°, вдень 16-21°.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

14 жовтня у західних областях помірні дощі (в Карпатах з мокрим снігом); температура вночі 4-9° тепла, вдень 8-14°; у Карпатах впродовж доби 0-5° тепла. На решті території без опадів, лише у Вінницькій та Житомирській областях місцями невеликий дощ; температура вночі 7-13°, вдень 16-22°, у північних областях 13-18°.

У Києві та Київській області 14 жовтня без опадів, 15 жовтня очікується невеликий дощ. Температура вночі 14 жовтня 7-12°, 15 жовтня 2-7° тепла; вдень 13-18°.

15 жовтня у західних та північних областях невеликі дощі (в Карпатах з мокрим снігом), на решті території без опадів; температура у більшості областей знизиться вночі до 2-8° тепла; вдень до 13-18°, на заході до 8-13°, на півдні та сході температура істотно не зміниться.

Погода, фото pxhere
Погода, фото pxhere

Заморозки в Україні

Перші заморозки в жовтні в Україні запанують в третій декаді місяця. За прогнозами синоптиків, на більшій частині території країни очікується різке похолодання.

20 жовтня заморозки вдарять у західних регіонах країни. В інших областях - ймовірно, 24 жовтня. При цьому температура вище нуля буде зберігатися на півдні країни.

Згідно з прогнозами синоптиків, в останні десять днів жовтня середня температура повітря вдень буде не менше +10 градусів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, погода на неділю, 11 жовтня: час хороший і погуляти, і щось доробити.

Як повідомляв Знай.ua, прогноз погоди на завтра: українцям порадили кайфонути в останній день тижня.

Знай.ua писав, чернівчанка поїхала на заробітки до Італії і втратила сина і чоловіка: "Я була рабинею, яка висилає гроші"