Сьогодні в Україні було встановлено рекорд з перевищення швидкості. На трасі Київ – Одеса Mercedes-Benz S 500 розігнався до 251 км/год.

Водій Mercedes-Benz S 500 так захопився їздою, що переплутав трасу Київ – Одеса з німецьким автобаном, де немає обмежень швидкості. Патрульні за допомогою TruCam зафіксували швидкість (!) 251 км / год.

Читайте Знай в Google News!

Гонщика, звичайно ж, покарали. За перевищення дозволеної швидкості на 141 км/год він віддав 510 грн штрафу.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Порушення зафіксували Черкаські патрульні за допомогою TruCam, коли авто пролітало повз 162 км автодороги Київ – Одеса. На водія винесли постанову за ч.3 ст. 122 КУпАП – штраф 510 грн. Він перевищив дозволену швидкість на 141 км/год.

Варто зазначити, що деякі літаки при зльоті навіть не розганяються до такої швидкості. У момент зльоту швидкість лайнера, в залежності від його розмірів і типу, становить 220-270 кілометрів на годину. Наприклад, Boeing 737 відривається від землі з швидкістю 220 кілометрів на годину, а його "старший брат" Boeing 747 – зі швидкістю 270 кілометрів на годину.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, фейкові штрафи за ПДР щосили розсилають довірливим українцям: як не потрапити "на вудку" шахраїв.

Як повідомляв "Знай.ua", Порошенко таємно продавав боєприпаси і влаштувала пожежа - Жванія.

Знай.ua писав, у Дніпрі волонтеру "бабі Люді" потрібна допомога - втратила свідомість і пам'ять. Зараз їй як ніколи самій потрібна допомога і підтримка від небайдужих. Про це стало відомо завдяки повідомленню Анни Широкової.