У Зеленського готують екстрені заходи: Палац спорту під госпіталь і 5000 гривень штрафу через маски

Голова медичного Комітету Верховної Ради Михайло Радуцький заявив, що київський Палац спорту може бути тимчасово переформатований в госпіталь для людей, хворих на Covid-19. Радуцький також додав, що існує відповідний наказ від президента України Володимира Зеленського.

Палац спорту: фото 112.ua
Палац спорту: фото 112.ua

Українці обурені якістю нових доріг: асфальт можна відірвати просто руками

У селі Суховоля, Володимирецького району, зібралися десятки водіїв, втомлених від труднощів через складний проїзд між селами Стара Рафалівка і Суховоля. Все тому, що вони буквально шматками можуть відривати неякісне дорожнє полотно.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Наїв на 53 тисячі: "найголодніший" чиновник брав хабарі хінкалі

Незвичайну справу про хабарництво розглядають правоохоронні органи Новосибірська. Обвинуваченим у кримінальній справі виявився колишній керівник одного з райвідділів поліції. Його звинувачують у тому, що він "забезпечував дах" одному з місцевих кафе, а за це отримував хабарі у вигляді... огірків і хінкалі.

Кафе, скріншот: YouTube
Кафе, скріншот: YouTube

Українцям нагадали про важливий закон: хто зобов'язаний перейти на "солов'їну" вже з січня

Через 3 місяці, а точніше з 16 січня 2021 року сфера обслуговування повинна повністю перейти на українську мову. Про це українцям вирішив нагадати політичний експерт Андрій Смолій у себе в Facebook.

Каса в магазині, скріншот: Youtube
Каса в магазині, скріншот: Youtube

Бідність у цифрах: скільки українців виживає, а не процвітає

За межею бідності в Україні перебувають понад чверть населення. Про це заявила омбудсмен Людмила Денисова. Крім того, навіть існує явище – бідність працюючих. Зазначається, що кожному третьому працюючому українцю не вистачає зарплати на необхідні потреби, а кожен другий працездатний працює на умовах вторинної зайнятості.

Бідність в Україні, фото з відкритих джерел
Бідність в Україні, фото з відкритих джерел

Зеленський зважився, більше ніяких "грошей до зарплати": кредити під 0% заборонені

Закон Про захист споживачів від мікрокредиторів, що надають "гроші до зарплати", і забороняє кредити під 0% був підписаний президентом України Володимиром Зеленським. Про це написано на сайті президента.