Студентам українських вищих навчальних закладів рекомендують залишити гуртожитки. Однак примусово їх виселяти звідти ніхто не буде. Про це заявив в.о. голови МОН Сергій Шкарлет.

Читайте Знай в Google News!

Він зазначає, що МОН надало лише рекомендації. При цьому сказали, що примусового виселення не буде. Так, якщо ті, хто працює в місті і живе в гуртожиток і студенти родом з червоних карантинних зон і соціально незахищені категорії студентів.

"запевняю, що ніхто не буде примусово виселяти студентів з гуртожитків. В офіційному документі МОН лише рекомендація щодо від'їзду з гуртожитків додому із зобов'язанням адміністрацій ВНЗ щодо збереження місця проживання студента в гуртожитку та з обов'язковим перерахунком сплачених за гуртожиток коштів (у разі виїзду з гуртожитку з 15.10.20 до 15.11.20)", - повідомив в.о. голови МОН Сергій Шкарлет.

Вищим навчальним закладам рекомендують перейти на дистанційне навчання з 15 жовтня по 15 Листопада.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, у харківських гуртожитках студенти "ділять" територію з клопами і тарганами.

Як повідомляв Знай. ua, ВООЗ оголосила про новий етап у боротьбі з китайським вірусом, всього 140 гривень.

Також Знай. ua писав, що у Дніпрі лікарня Мечникова відкрила нелегальний хостел, роблять гроші на всьому.