У вівторок, 13 жовтня, Україна буде однією з найтепліших країн в Європі. Температура повітря в середньому триматиметься в межах +20 +24 градусів. Лише в західних областях прогнозуються дощі.

Відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці обіцяє у вівторок тепло і сонечко в більшості регіонах країни.

"Дощі пройдуть у західній частині України, підійде циклон Gizela, ввечері опади посиляться, трохи зачеплять також під кінець дня Одещину. А в більшості областей переважатиме суха погода", - написала Діденко.

У Києві 13 жовтня очікується найтепліший день з подальшої синоптичної перспективи, до +20 градусів. За прогнозом синоптика, опадів не передбачається.

У вівторок Україна буде однією з найтепліших країн Європи (карта). Температура повітря протягом дня становитиме +20+24...

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще
Geplaatst door Наталка Діденко op Maandag 12 oktober 2020

Як повідомляють синоптики Укргідрометцентру, в Україні очікується хмарна з проясненнями погода. Температура повітря вночі близько +8 +13, а вдень від +20 до +24 градусів. На Заході буде трохи прохолодніше – +17 +19 градусів.

погода на 13 жовтня, скріншот з сайту Укргідрометцентру

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке буде ставати сильнішим і сильнішим.

Як повідомляв портал Знай.uа, синоптики прогнозують в Україні аномальну зиму. Температура повітря буде комфортною, але снігу чекати не варто.

Також портал Знай.uа писав, що кліматологи б'ють на сполох: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.