49-річний боєць-фронтовик ООС Микола Микитенко підпал себе в центрі Києва на знак протесту проти президента України Володимира Зеленського.

Читайте Знай в Google News!

Донька Микитенка і також військовослужбовець Юлія розповіла, що її батько ще живий, але шанси вижити дуже малі. Про це повідомила у Facebook громадська організація "Відсіч".

Поліцейським Микитенко пояснив, що його не пустили в кабінет президента. Військового доставили в опіковий центр на "швидкій". Джерело Obozrevatel повідомило, що перед самоспаленням чоловік був одягнений у камуфляжну форму і малиновий берет, а на його грудях було більше десятка медалей. Відомо, що Микитенко живе в Крюківщині, інвалід АТО, ніде не працює.

В останніх постах у Facebook Микитенко критикував політику Зеленського щодо бійців, які захищають країну на Донбасі. Пізніше його родичі це підтвердили.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

скріншот постів Микитенка

"У 2014 році Микитенко брав участь у боях під Слов'янськом у складі добровольчого батальйону Національної гвардії України ім. Сергія Кульчицького. Під час евакуації збитого вертольота на Карачуні він отримав поранення, має групу інвалідності. Після лікування служив у різних бойових підрозділах у зоні ООС", - йдеться в публікації "Відсіч".

скріншот

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, воїни ЗСУ дивом вижили під гранатометними чергами: армія Путіна бомбить від Мар'їнки до Авдіївки.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський заявив, що буде, якщо Україна не поверне Донбас: "Потрібно, щоб прийшла інша людина".

Також портал Знай.uа писав, що Донбас тремтить від хворих фантазій окупантів: стріляють неприцільно, куди вітер дме.