Нещодавно стало відомо, що в російському Нижньому Тагілі в продуктовому магазині популярної мережі "Пятерочка" касир видав покупцеві одноразову маску, після чого зажадав її повернути назад.

Читайте Знай в Google News!

Про кричущий випадок анонімно повідомив місцевий житель в група "Інцидент Нижній Тагіл " в соцмережі "ВКонтакте", на думку якого, цю ж маску продавець запропонував пізніше іншим відвідувачам магазину.

"Закралися смутні сумніви, це що ж... виходить, що маска-то одна на всіх покупців? Хоча в країні вже мало карантин! А що якщо хтось із відвідувачів хворіє на туберкульоз або ще чимось?! Що там у вас в голові!" - обурюється житель Нижнього Тагілу.

Маски від коронавірусу, фото з відкритих джерел
Маски від коронавірусу, фото з відкритих джерел

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Багато користувачів соцмережі скептично поставилися до такої розповіді і написали в коментарях, що подібне не могло статися. Але користувач Ольга Бикова розповіла, що така ж сама ситуація з нею сталася в "П'ятірочці" на Червоному Камені: продавець попросив повернути позичену покупцеві маску.

магазин Пятерочка, фото Wikimedia Commons
магазин Пятерочка, фото Wikimedia Commons

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, українка купила молоко в супермаркеті і мало не посивіла: "Шурупи!".

Як повідомляв портал Знай.uа, Кулиничі вирішили нагодувати українців булочками з живою начинкою.

Також портал Знай.uа писав, що у Харківському ресторані подають страву з "секретним" інгредієнтом – переварить не кожен.