На сторінці астрологічного інституту Павла Глоби в соцмережі Instagram опублікували прогноз на сьогодні, 14 жовтня. Дізнайтеся, до чого готується в цей день, від чого краще відмовитися, і що надіти.

Читайте Знай в Google News!

Знання і тільки знання робить людину вільною. (Д. Писарєв)

14 жовтня

💌 День звичайних мирських справ, пов'язаний з глибинними силами Землі. Рекомендується якомога більше працювати на землі, висаджуючи корисні рослини. Добре провести день в колі сім'ї, згадати предків. Читайте, накопичуйте інформацію, слухайте музику.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

🚑 Сприятливі будь-які косметичні процедури, оздоровчі заходи.

🍀 Вас кілька разів гукнули по імені - знак допомоги ангела хранителя. Порив вітру відкриває вікно - до змін у Вашому житті. Зіпсувалася взуття - до втрати захисту. Зламалася гребінець-знак втрати сил.

🛏 Віщі сни - кошмарні і конкретні, які наснилися на сході сонця. Літати уві сні - знак захисту і удачі. Плавати на човні - до важких подій.

🍽 Сьогодні можна їсти все, крім м'яса теплокровних тварин. На заході можна випити сухого червоного вина в знак поминання предків.

👗 👠 Сприятливі чорний, темно-синій і коричневий кольори. Відмовтеся від жовтих, червоних і помаранчевих тонів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Глоба дав застереження для всіх знаків Зодіаку - гарний час для навчання, але небажане для будь-яких сновидінь.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що астролог Глоба попередив знаки Зодіаку про вирішальний день.

Також портал "Знай.ua" писав, що Глоба показав, як зірки вплинуть на всі знаки зодіаку.