Один з найпопулярніших астрологів Павло Глоба не тільки ділиться інформацією з журналістами для рубрик "Гороскоп", але і є досить активним користувачам соціальних мереж, де безпосередньо розповідає своїм підписникам різні поради та підказки. Експерт по зоряному небу і взаємодії природи з людиною Павло Глоба розповів, як потрібно діяти і що помітити в день четверга, 8 жовтня.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Павла Глоби в мережі Instagram.

Пророцтва Глоби, фото - Today.ua
Пророцтва Глоби, фото - Today.ua

"інтуїція - це тростинка сліпця. (Жером Тузален). 8 жовтня: сьогодні висока ймовірність конфліктів, ймовірні вибухи, пожежі, загоряння. Намагайтеся слухати свій внутрішній голос і не робити помилок. Лікуванню хвороби сприяє активний спосіб життя. У цей день особливо стежили за хмарами, звертаючи увагу на їх форму. Вітер в спину - день буде вдалий. Якщо у вас вітром здуло капелюх або шарф - ви пройшли повз свого щастя. Впасти або побачити як хтось впав - до втрати друга або до зриву заходу в цей день. Сни - віщі, збуваються швидко, трактуються прямо. Корисні: салати, зелень, горіхи, насіння, квасоля, кісточкові фрукти, чай. Не рекомендується вживати м'ясо. Сприятливі неяскраві, пастельні тони. Відмовтеся від червоного і оранжевого.", - пише Павло Глоба.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Публікація Павла Глоби, скріншот: Instagram
Публікація Павла Глоби, скріншот: Instagram

Варто також нагадати нашим читачам, що поради Павла Глоби - одного з найпопулярніших астрологів, будуть особливо важливі у вересні, адже це дуже непростий час. Настав другий місяць осені, а з ним і підступна депресія, пов'язана з настанням холодної пори року і всіма змінами, які за цим стоять. Прислухайтеся до порад астролога, вони допоможуть уникнути осінньої депресії кожному знаку Зодіаку. Не можна допускати появи невпевненості і комплексів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Тельці отримають шанс, а леви зіткнуться з тривогою: гороскоп на 1 жовтня для всіх знаків Зодіаку.

Як повідомляв Знай.uа, життя царя Осіріса та Ісуса Христа: ідеальні збіги в біографії, над яким вчені ламають голову десятки років.

Знай.uа писав, антигороскоп про кожному знаку Зодіаку - зворотна сторона медалі: життєрадісний гульвіса Скорпіон або пуп землі Овен.