В Україну йдуть дощі і похолодання. До кінця тижня 12-18 жовтня негативний вплив Стихії на собі відчують жителі практично всіх областей країни. Про це повідомляє Український гідрометцентр.

Читайте Знай в Google News!

У суботу, 17 Жовтня, сильно впаде температура повітря і очікується сильний штормовий вітер. Короткочасні та помірні дощі пройдуть у всіх областях країни.

дощова погода, скріншот з відео
дощова погода, скріншот з відео

Температура повітря на сході коливатиметься в межах +9 +12 градусів вночі, і від +15 до +17 градусів вдень, місцями до +20 градусів. У південних областях нічна температура становитиме + 11 + 14 градусів. Вдень + 16 + 19 градусів. На півночі вночі + 6 +8 градусів, вдень +9 + 11. Найхолодніше буде на заході – там синоптики обіцяють зниження температура повітря до +5 +8 градусів. У центральній частині вночі + 9 +11 градусів, вдень +13 + 16 градусів.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У Києві 17 Жовтня йтиме дощ, вітер зі штормовими поривами. Вночі + 6 +8 градусів, вдень +9 + 11 градусів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, тепло, сухо і святково, погода в Україні на 14 жовтня обласкає сонцем.

Як повідомляв Знай. ua, погода на 14 жовтня для всієї України, хто зустріне Покров з дощем і морозом.

Також Знай. ua писав, що на Тернопільщині блискавка спалила будинок, селяни боролися з вогнем, а пожежники застрягли в болоті.