У Вінниці відомий супермаркет "Грош" продає своїм вірним клієнтам згорілу до чорної піцу. Згорілу майже дотла піцу зняли на фото і опублікували в Telegram-каналі Чорний список.

Читайте Знай в Google News!

"Новий вид піци - "Угольок". Смакота з супермаркету #грош на зупинці Заболотного. Здається, кухар задрімав на роботі. #Вінниця", - сказано в повідомленні.

На фото видно, як знизу піца геть чорна, на смак, мабуть, також відчувається як гірке і горіле. Але видно вінничани настільки проголодались, що їх не зупинив присмак паленого, бо піцу майже з’їли і хтось навпроти сидів з шматком у ріці, скрученим для поглинання.

Грош, фото: Телеграм / Чорний Список
Грош, фото: Телеграм / Чорний Список

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Грош, фото: Телеграм / Чорний Список
Грош, фото: Телеграм / Чорний Список

З опублікованих фото помітно, що на шматочку піци незрозумілі плями зеленого кольору. До того ж їжа дуже підгоріла.

Невідомо, чи покупець повіз вечірніми заторами повертати згорілу піцу, чи смажив яйця замість зіпсованої вечері, але гроші все ж заплатив. Ось так можна купувати готову піцу в супермаркеті, а привозити додому "кота в мішку".

Піца - найпопулярніший у світі фастфуд і просто в голові не вкладається, як можна зіпсувати таку "їжу Богів". Піца пройшла шлях від їжі бідняків до королівського наїдку і здобула популярність на всіх континентах. Однак, щоб поласувати нею, зовсім не обов’язково йти в піцерію. Приготувати цей смаколик самостійно зовсім не складно. Головне — ​зробити тісто, а далі оберіть начинку до вподоби і жодних розчарувань і смутку - ще й начинку можна обрати до душі.

Нагадавши, замовили суші, а доставили кашу, українці зіпсували собі вечір огидною їжею.

Як повідомляв Знай. ua, в АТБ засікли вусатих ласунів, такому "м'яску" в булочці ніхто не буде радий.

Також Знай. ua писав, що Харківська кав'ярня пропонує безкоштовний " душ " в добавок до замовлення.