″Партія миру″ розстрілює людей: керівник ОПЗЖ влаштував розбірки з пістолетом

Передвиборчі перегони починають набувати небезпечного характеру. Так, на Чернігівщині відбулася стрілянина, причиною якої став агітаційний намет. Відомо, що представник проросійської партії ОПЗЖ розстріляв людину.

День захисника України - це не тільки про чоловіків: імена героїнь з передової, віддали життя за нас

Україну захищають не тільки чоловіки. Сміливі жінки на передовій щодня ризикують життям заради того, щоб ми жили в мирі. У День захисника України 14 жовтня українцям нагадали імена тих жінок, які загинули на передовій, коли захищали нас і рятували життя.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Захисниця України, фото: Facebook
Захисниця України, фото: Facebook

Не чекали зими на Покрову? В Україні випав перший сніг, дивовижні кадри

Неймовірно, але в середу, 14 жовтня, в Україні випав перший сніг. Біла радість випала в Карпатах, як і прогнозували синоптики. Так, на горі Піп Іван красується білий покрив, а температура повітря в горах становить - 4 градуси морозу.

У Карпатах випав сніг, фото: Facebook
У Карпатах випав сніг, фото: Facebook

Польський президент Дуда з Києва потужно наїхав на Путіна, і за Карабах прилетіло

Польський президент Анджей Дуда заявив, що міжнародне співтовариство має не відступати від санкцій проти Російської Федерації і вимагати від неї покинути окуповані українські території.

Візит Анджея Дуди до Києва, фото: ukranews
Візит Анджея Дуди до Києва, фото: ukranews

Пенсіонерам назвали випадки, коли можуть позбавити або призупинити виплати

Пенсіонерам можуть тимчасово призупинити виплату українських пенсій або забрати їх зовсім, і на це є низка причин.

"У законі є встановлений вичерпний перелік причин. Якщо вам відмовляють нараховувати пенсію після письмового звернення до Пенсійного фонду, потрібно, в першу чергу, отримати письмову відповідь, потім звернутися до Фонду із запереченням. Якщо не буде реакції, то можна звертатися до суду", – зазначив юрист.

Українські пенсіонери, скріншот: YouTube
Українські пенсіонери, скріншот: YouTube