Українським пенсіонерам вже з грудня тричі підвищать виплати

Мінімальні виплати в Україні планують підвищувати в три етапи. Це пов'язано з перерахунком мінімального прожиткового мінімуму. Терміни перерахунків вже закладені в бюджеті-2021. Перерахунок виплат торкнеться тих, хто отримує мінімальні пенсії. Найближче підвищення варто очікувати в грудні 2020 року.

Ощадбанк, фото: Знай.ua
Ощадбанк, фото: Знай.ua

ПриватБанк двічі списує гроші з карт українців: "Втрачаєте довіру"

Почастішали скарги на обслуговування клієнтів державного ПриватБанку. Люди частіше відзначали різного роду обмежувальні дії з боку найбільшого банку країни. У тому числі Українка поскаржилася, що у неї з карти двічі списали кошти без підтвердження про проведення транзакції.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Приватбанк, скріншот з відео
Приватбанк, скріншот з відео

Зеленський хоче, щоб діти голосували з 16 років? Українцям готують опитування

В Україні 25 жовтня в день місцевих виборів планують провести всеукраїнське опитування, яке анонсоване президентом Володимиром Зеленським. Одним з можливих питань може стати саме зменшення виборчого віку до 16 років.

Володимир Зеленський, фото: кадр з відео
Володимир Зеленський, фото: кадр з відео

Снігові зими українці бачитимуть раз на 10 років, експерт назвала причини: "Незворотні зміни"

Температура повітря в Україні, як і в усьому світі надалі буде тільки зростати. Про це розповіла завідувач відділу прикладної метеорології та кліматології Українського гідрометеорологічного інституту Віра Балабух.

Погода взимку, скріншот: YouTube
Погода взимку, скріншот: YouTube

Лободу терміново госпіталізували: співачка пошкодила важливий орган

Українська співачка Світлана Лобода опинилася в лікарні в Москві. Про це артистка повідомила в Сторіс в Instagram. Співачці знадобилось обстеження і МРТ, оскільки вона пошкодила куприк.

Світлана Лобода, фото - https://www.instagram.com/lobodaofficial/
Світлана Лобода, фото - https://www.instagram.com/lobodaofficial/