З'явилася інформація, що в українських школах з'явиться можливість перейти на дистанційне навчання після завершення осінніх канікул. Даний варіант незабаром додадуть до постанови Кабінету Міністрів України щодо шкільних канікул.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки заяві глави українського уряду Дениса Шмигаля.

Денис Шмигаль, фото: Facebook
Денис Шмигаль, фото: Facebook

"Комісія з ТЕБ і НС підтримала пропозицію Міністерства освіти і науки, щоб у закладах середньої освіти рекомендувати провести канікули з 15 по 30 жовтня. Після їх завершення можливе переведення на дистанційну форму навчання. Уряд згідно і пропонує внести це в постанову про канікули", - сказав Денис Шмигаль.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Школа, скріншот: YouTube
Школа, скріншот: YouTube

У різних регіонах України місцева влада поки, в основному, не поспішає відправляти школярів на канікули з середи. Так, у Чернівцях школи продовжать роботу цього тижня, у Києві канікули розпочнуться 21 жовтня. В Одесі збираються почати канікули 26 жовтня, але до цього перевести школи на один тиждень на дистанційне навчання. У Львові канікули мають розпочати з 19 жовтня.

Варто нагадати нашим читачам, що на церемонії Global Teacher Prize Ukraine 2020 стало відомо, де навчаються доньки прем'єр-міністра Дениса Шмигаля. Політик розповів, що його дружина і двоє доньок живуть у Львові і вони по черзі їздять один до одного на вихідні. Також Денис Шмигаль зізнався, де навчаються його діти і чим планують займатися в майбутньому, і пообіцяв познайомити з дружиною Катериною найближчим часом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Шмигаль розповів, де вчаться його доньки і сам згадав, яким був школярем.

Як повідомляв Знай.uа, польський президент Дуда примчав у гості до Зеленського: він збирається запалити.

Знай.uа писав, харків'яни самі зможуть вибирати зону карантину - Шмигаль дав добро.