Арахамія зі "Слуги народу" зібрався скоротити ЗСУ

Голова парламентської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія активно виступає за скорочення чисельності армії і пропонує направити більше грошей на її переозброєння.

Давид Арахамія, скріншот: Instagram
Давид Арахамія, скріншот: Instagram

Дистанційна освіта в Україні: Шмигаль пояснив, що чекає на школи після карантину

Українські школи можуть перейти на дистанційне навчання після завершення осінніх канікул. Даний варіант незабаром додадуть до постанови Кабінету Міністрів України щодо шкільних канікул.

Популярні новини зараз
З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Дистанційне навчання, скріншот: YouTube
Дистанційне навчання, скріншот: YouTube

Волонтер розповів про поїздки Зеленського на Донбас до президентства: чим займався на передовій "боєць кварталу"

Волонтер згадав про допомогу військовим, яку надавав Володимир Зеленський до президентства. Ввін показав реанімобіль, який Володимир Зеленський передав для потреб фронту ще у 2016 році, працюючи художнім керівником ТОВ "Студія "Квартал 95".

Історія про благодійність Зеленського // Telegram-канал "Команда Зеленського"
Історія про благодійність Зеленського // Telegram-канал "Команда Зеленського"

МАУ анонсувала рейси на зимовий сезон: куди зможуть полетіти українці

Авіакомпанія "Міжнародні Авіалінії України" запланувала 22 міжнародних напрямки на період зимової навігації з 25 жовтня до початку березня 2021 року.

Рейси МАУ, фото: кадр з відео
Рейси МАУ, фото: кадр з відео

Трамп погрожує НЛО, США готові до візиту непроханих гостей

Президент Дональд Трамп, коли його запитали про нову цільову групу Пентагону з вивчення НЛО, відповів, що вивчить це, а потім почав хвалитися міццю Збройних сил США. Деякі спостерігачі побачили в цьому те, що Трамп рекламує своє фінансування Міністерства оборони, в той час як інші побачили в цьому загрозу для інопланетних істот.