В Україні вже найближчими днями стартує опалювальний сезон. Його початок залежить від того, яка температура повітря буде за вікном українців і що вирішить місцева влада.

Читайте Знай в Google News!

Батареї в будинках включать, якщо температура повітря на вулиці буде не більше +8 градусів тепла протягом трьох днів. При цьому в школах, садочках, лікарнях топити, як правило, починають раніше.

У четвер, 15 жовтня, опалення вмикають у Рівному. Це обіцяли зробити в понеділок, але через тепло за вікном терміни переглянули. Вже ввечері тепло з'явиться у рівненських лікарнях та пологових. А через день-два гаряча вода буде вже в батареях усіх будинків міста.

батарея, скріншот з відео
батарея, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Крім того, 15 жовтня пустять тепло в Харкові та Хмельницькому, а 16 числа – в Сумах. У Львові та Луцьку опалювальний сезон ймовірно стартує вже з понеділка, 19 жовтня.

Мер столиці Віталій Кличко заявив, що в Києві опалювальний сезон розпочнеться 16 жовтня. В першу чергу підключать школи, садочки та лікарні, а потім протягом тижня 12 тисяч багатоквартирних будинків.

Друзі! Хочу повідомити, що із 16 жовтня Київ розпочинає опалювальний сезон. Із завтрашнього дня ми розпочнемо подачу...

Geplaatst door Віталій Кличко op Donderdag 15 oktober 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, банки позбавляються сотень "зайвих" відділень, що буде з грошима українців.

Як повідомляв портал Знай.uа, ціни на комуналку в Україні визначатиме місцева влада: чим можуть здивувати платіжки.

Також портал Знай.uа писав, що в Україні зі збільшенням мінімалки стане дорожче життя: як зміниться ціна на продукти і комуналка.