У Київській школі економіки надали прогноз на COVID-19 в листопаді в Україні, де йдеться про десять тисяч щоденних захворілих і близько 20 000 загиблих до кінця 2020 року. Це можливий сценарій для українців через два тижні, якщо ситуація не покращиться.

Читайте Знай в Google News!

Керівник Центру економіки охорони Здоров'я Київської школи економіки Павло Ковтонюк заявив про те, що Україна перебуває серед країн з найскладнішим становищем за чотирма основними показниками оцінки ситуації з COVID-19. "Україна на сьомому місці за кількістю нових випадків захворювання-19. За показником смертності-четверта. З тестування та виявлення хворих COVID-19 Україна — на останньому місці в Європі", — додав він.

При цьому, схожа ситуація спостерігається в Чехії, де був введений жорсткий карантин, внаслідок якого були закриті дитячі садки і школи, а також заборонені масові заходи.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Тестування не встигає за поширенням, тому наголошується, що реальна кількість хворих коронавірусом вже зараз вище, ніж показує статистика.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, МОЗ назвав тих, кому доведеться чекати вакцину проти covid - 19 до 2022 року.

Як повідомляв "Знай.ua", головні новини за 15 Жовтня: "слуги" скорочують армію і переводять школу на дистанційку, а президент погрожує НЛО

Знай.ua писав, не минуло й тижня: після оновлення в роботі "Приват24" виникли серйозні проблеми.