Популярні в Україні продукти раптово подешевшали, нові ціни приємно здивують

У четвер, 16 жовтня, Державна служба статистики опублікувала дані про середні споживчі ціни на товари та послуги в Україні у вересні поточного року.

продукти, фото Pxhere
продукти, фото Pxhere

Коли чекати на вакцину від коронавірусу: директор експертного центру МОЗ Тетяна Думенко дала невтішну відповідь

В ефірі телепередачі" Право на владу " у четвер, 15 жовтня, торкнулися теми вакцини від Covid-19. Кандидату медичних наук і директору Державного експертного центру МОЗ Тетяні Думенко поставили запитання-коли в Україні з'явиться вакцина від коронавірусу, чи встала наша країна в чергу на її отримання, і в цілому — чи отримаємо ми хоч що-небудь.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Тетяна Думенко, скріншот
Тетяна Думенко, скріншот

У Борисполі всі наряди копів шукали "розбійників", які вкрали "Мівіну", кашу і батон

Двоє жителів Житомирщини 24 і 30 років були затримані працівниками Бориспільського відділу поліції в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вони пограбували чоловіка і зараз поміщені в ізолятор тимчасового утримання.

Поліція / скріншот з відео
Поліція / скріншот з відео

Пільги для ОРДЛО? Зеленський пояснив свої слова про вільну економічну зону Донбасу

На сайті президента України з'явилося пояснення щодо вільної економічної зони на Донбасі. Йдеться про прискорення процесу повернення окупованих територій, у разі вільної економічної зони, введеної на підконтрольних територіях Донецькій і Луганській областях, за підтримки українців.

Володимир Зеленський, фото: facebook.com/zelenskiy95
Володимир Зеленський, фото: facebook.com/zelenskiy95

Груди прем'єрки Фінляндії перемогли торс Путіна: новий флешмоб крокує світом

Фото прем'єрки Фінляндії Санни Марін викликало жваве обговорення через глибину декольте її піджака. У мережі почався масовий хейт, що став причиною флешмобу на підтримку жінки-політика.

Санна Марін, фото з вільних джерел
Санна Марін, фото з вільних джерел