Влада у Фінляндії запропонувала ввести в країні нові закони, які регулюватимуть діяльність недобросовісних користувачів мережі. Так, чоловіки, які надсилають небажані фото свого статевого органу, можуть бути ув'язнені на термін до шести місяців. У мережі це поняття називають так - дікпік.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки повідомленню видання Daily Mail.

"Дікпік", фото: dailymail.co.uk
"Дікпік", фото: dailymail.co.uk

На сьогоднішній день у фінському законодавстві сексуальне домагання вважається таким у разі фізичного дотику. Тепер же хочуть додати під це визначення небажані непрохані інтимні фото. Над поправками вже працюють, їх представлять в 2021 році. Правопорушники можуть бути покарані штрафом або позбавленням волі на строк до шести місяців.

Популярні новини зараз
Не виживаєте, а комфортно існуєте: у Мінсоці підрахували, що 7000 грн – норма для українця Пенсія зросте і без індексації: стареньким пообіцяли доплачувати майже 1000 грн Українців ловитимуть посеред вулиці — ТЦК отримали нові повноваження по перевірці документів Олена Бюн розповіла, хто насправді замовив убивство Ірини Фаріон
Показати ще

Також уряд Фінляндії збирається внести зміни до юридичного визначення згвалтування. Ним вважатиметься будь-який секс без згоди, а не тільки ті випадки, коли жертві погрожували розправою.

Дікпік від англійського "dick pic" перекладається як "фото пеніса". Користувачі відправляють фото чоловічого статевого органу на мобільний телефон або особистим повідомленням в соціальних мережах. Це явище іноді розглядається як форма ексгібіціонізму, іноді - як сексуальне домагання, в деяких випадках - як різновид інтернет-тролінгу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, суд відправив під арешт 15-річного звіра, який убив юну подружку - "Задушив її ж ременем".

Як повідомляв Знай.uа, відомого футбольного арбітра і його дівчину зарізали у власній квартирі - за справу взявся головний прокурор.

Знай.uа писав, 17-річний футболіст помер на тренуванні: "Не було проблем зі здоров'ям".