Влада у Фінляндії запропонувала ввести в країні нові закони, які регулюватимуть діяльність недобросовісних користувачів мережі. Так, чоловіки, які надсилають небажані фото свого статевого органу, можуть бути ув'язнені на термін до шести місяців. У мережі це поняття називають так - дікпік.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки повідомленню видання Daily Mail.

"Дікпік", фото: dailymail.co.uk
"Дікпік", фото: dailymail.co.uk

На сьогоднішній день у фінському законодавстві сексуальне домагання вважається таким у разі фізичного дотику. Тепер же хочуть додати під це визначення небажані непрохані інтимні фото. Над поправками вже працюють, їх представлять в 2021 році. Правопорушники можуть бути покарані штрафом або позбавленням волі на строк до шести місяців.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Також уряд Фінляндії збирається внести зміни до юридичного визначення згвалтування. Ним вважатиметься будь-який секс без згоди, а не тільки ті випадки, коли жертві погрожували розправою.

Дікпік від англійського "dick pic" перекладається як "фото пеніса". Користувачі відправляють фото чоловічого статевого органу на мобільний телефон або особистим повідомленням в соціальних мережах. Це явище іноді розглядається як форма ексгібіціонізму, іноді - як сексуальне домагання, в деяких випадках - як різновид інтернет-тролінгу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, суд відправив під арешт 15-річного звіра, який убив юну подружку - "Задушив її ж ременем".

Як повідомляв Знай.uа, відомого футбольного арбітра і його дівчину зарізали у власній квартирі - за справу взявся головний прокурор.

Знай.uа писав, 17-річний футболіст помер на тренуванні: "Не було проблем зі здоров'ям".