Кандидат в мери Чернігова народний депутат Антон Поляков від партії "За майбутнє" обходить всіх інших нардепів своєю винахідливістю в підкупі виборців. Ми вже бачили маски, ліки та гречку, проте Антон пропонує "брендовані" LED-лампочки, пропонуючи взяти участь у програмі енергозбереження. Про це повідомляє Центр протидії корупції.

Читайте Знай в Google News!

Суть цієї полягає в тому, що виборцям пропонують отримати в обмін на персональні дані дві LED-лампочки. "За світле майбутнє для кожного з вас! Ваш, Антон Поляков", - написано на упаковках. Їх же можна отримати під час дворових зустрічей. "Слухайте, це ж треба зневажати своїх виборців", - йдеться в повідомленні.

Саме Антон Поляков є тим народним депутатом, який подавав рекордні шість тисяч правок в антиколомойський закон. Раніше його також залучали для авторства постанови про звільнення незалежного генерального прокурора Рябошапки, а ще Антон голосував "За" уряд Авакова.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, під Харковом слуга Зеленського Жидков роздавав безкоштовні тести на коронавірус-замість гречки.

Як повідомляв "Знай.ua", сотні тисяч гривень на депутатське "апчхі", безвіз для України від ЄС, нові правила карантину та цинічна покупка голосів - головне за ніч.

Знай.ua писав, кандидат у мери купив українців за дешево - тисяча гривень і людина "ваш". На "гарячому" спіймали голову однієї з виборчих комісій та місцевого жителя, які організували підкуп виборців. Правоохоронці вилучили майже 45 тисяч доларів, призначених для підкупу.