Президент України Володимир Зеленський записав відеозвернення, в якому відповів на критику політиків щодо його ініціативи з Всеукраїнським опитуванням. Гарант Конституції припустив, що політики бояться думки українців. Відповідне відео Зеленський опублікував у п'ятницю, 16 жовтня. У цьому ж відео він назвав три з п'яти питань опитування.

"Переконують, що українці якісь дурні, неосвічені і, не дай Бог, їх щось питати",-сказав Зеленський.

Ось три фінальні запитання з опитування: Чи потрібно скоротити кількість депутатів у Верховній Раді до 300? Чи підтримуєш ти легалізацію в Україні медичного канабісу для зменшення болю у важких хворих? Чи потрібно Україні на міжнародному рівні підняти питання про використання гарантій безпеки, визначених Будапештським меморандумом? Підтримуєш їх? Тоді приходь 25 жовтня на дільницю та дай нам знати твою думку! А в коментарях під цим відео можеш пропонувати запитання для наступних опитувань. Адже їхнє вирішення залежить саме від тебе!

Geplaatst door Володимир Зеленський op Donderdag 15 oktober 2020

На думку президента, політики "дуже бояться". Адже якщо народовладдя реально запрацює, вони виявляться не потрібні. Все вирішуватимуть громадяни України, а це означає, що політиків перестануть запрошувати на ток-шоу, спонсорувати партії, цікавитися їх думкою. Також Зеленський сказав, що з часом подібні опитування можна буде проводити систематично — раз на місяць або навіть щотижня. Глава держави також закликав користувачів писати в коментарях під відео, з яких ще питань вони хотіли б висловити свою думку.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, в Києві хочуть побудувати Діснейленд, Кличка вже відправили документ.

Як повідомляв " Знай.ua", від Зеленського вимагають зміни дизайну гривні і скасування переходу на "зимовий" час

Знай.ua писав, українці молять Зеленського жорстко покарати Ляшко, Степанова і весь МОЗ: "у стані плачевному..."