Погода в Україні в понеділок, 19 жовтня - серйозний натяк на наближення зими. Перша половина осені була досить комфортною, теплою і сухою, тепер температура повітр починає рухатись на спад. Сонце все частіше ховається за хмарами, а дощі все більше покривають чорну землю.

Найнижчою буде температура повітря на заході, півночі й у центрі країни – +8...+11 градусів. Такий прогноз наводить Укргідрометцентр.

Читайте Знай в Google News!

Вночі температура буде максимально близькою до нуля – +3...+6 градусів. Відчутно тепліше буде на сході – +12...+16 градусів протягом дня.

Ще тепліше буде на півдні, який, схоже, не збирається відпускати осінь – +14...+17 градусів. У Криму досі порівняно теплими будуть навіть ночі – у середньому +10 градусів.

У Києві температура повітря залишиться на позначках +9...+11 градусів. Лише сильний вітер зі швидкість 7 – 12 метрів за секунду дошкулятиме киянам, як і мешканцям усіх інших регіонів країни.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Температура повітря у містах України в понеділок, 19 жовтня:

Ужгород – +8…+10

Львів – +8…+10

Івано-Франківськ – +9…+11

Тернопіль – +9…+11

Чернівці – +9…+11

Хмельницький – +8…+10

Луцьк – +8…+10

Рівне – +8...+10

Житомир – +8…+10

Вінниця – +9…+11

Одеса – +14…+16

Миколаїв – +14…+16

Херсон – +14…+16

Погода, фото facebook
Погода, фото facebook

Температура повітря 19 жовтня здивує приємними градусами на Сході (+14... +19 градусів), а 20 жовтня в середньому по країні складе в денний час близько +7... + 13 градусів, і тільки на півдні очікується тепла погода до +19 градусів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, погода на 15 жовтня для всієї України: тепло і сонце обмине відразу кілька областей.

Також портал Знай.uа писав, що снігові зими українці бачитимуть раз на 10 років, експерт назвала причини: "Незворотні зміни".

Також портал Знай.uа писав, що Львівщину засипало снігом на Покрову. У соціальних мережах почали ділитися незвичними як для жовтня світлинами з курорту "Захар Беркут".