Азербайджан і Вірменія висунули одна одній звинувачення у недотриманні гуманітарного перемир'я, про яке країни домовилися раніше. Артилерійські постріли були помічені вже у перші години очікуваного режиму тиші, який мав сприяти деескалації конфлікту в Нагірному Карабасі. Примітно, шо 18 жовтня відзначається День Незалежності Азербайджану.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомляє інформаційна служба Інтерфакс.

Конфлікт у Карабасі, скріншот відео
Конфлікт у Карабасі, скріншот відео

Азербайджан про порушення нового гуманітарного перемир'я в Нагірному Карабасі, поклавши відповідальність за це на Єреван. За даними Баку, сили ЗС Вірменії піддали артилерійському обстрілу азербайджанські позиції в Карабасі.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Збройні сили Вірменії в черговий раз грубо порушили угоду. Вночі противник обстріляв з мінометів і артилерії околиці Джебраила, а також звільнені села на річці Араз", - заявляють у Міністерстві оборони Азербайджану. Про втрати серед військових не повідомляється.

Своєю чергою Єреван встиг звинуватив Баку в порушенні перемир'я ще декількома годинами раніше.

Про гуманітарне перемир'я сторони домовилися напередодні, воно мало набути чинності опівночі 18 жовтня.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Азербайджан офіційно повернув частину територій і дав їм свою назву

Як повідомляв портал Знай.ua, Азербайджан і Вірменія досягли перемир'я

Також Знай.ua писав, Вірменія пустила снаряди по Азербайджану посеред ночі