У Зеленського хочуть віддати усю владу у руки простих українців: можна навіть скасовувати закони

У "Слузі народу" планують проголосувати закон про референдум, який був однією з обіцянок команди президента Володимира Зеленського, вже до кінця 2020 року.

Зеленський, фото прес-служби Президента
Зеленський, фото прес-служби Президента

Ляшко пішов на радикальні зміни перед виборами 2020: "Працювати, охоронцем, касиром"

Відомий український політичний діяч Олег Валерійович Ляшко досить активно веде свій аккаунт в соціальній мережі Instagram, де ділиться фотографіями із зустрічей з українцями, а також сімейними матеріалами.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Олег Ляшко, фото Instagram
Олег Ляшко, фото Instagram

Середньовічна дикість в РПЦ: російські попи отримали "чумні костюми" для богослужінь

Повернення чумних костюмів: священики на Кубані отримали спецкостюми для відвідування хворих на коронавірус у лікарнях краю. Прес-служба Катеринодарської єпархії розповіла громадськості про нові засоби захисту. В мережі вже “гуляють” світлини служителів церкви у нових костюмах.

Ексміністр охорони здоров'я порадив українцям готуватися до загибелі від пандемії

Колишній міністр охорони здоров'я Олег Мусій заявив, що влада кинула українців напризволяще і їм варто або готуватися до змін, або до смерті.

Коронавірус в Україні, скріншот з відео
Коронавірус в Україні, скріншот з відео

"Е-бали" - реальність: цифрові щоденники та журнали назавжди змінять українську школу

В Україні Міносвіти запустило випробування так званих електронних шкільних щоденників і журналів. Відомо, що нові додатки для створення і ведення шкільних електронних журналів і щоденників тестували з 5 по 16 жовтня.

Школа, скріншот: YouTube
Школа, скріншот: YouTube