На сторінці астрологічного інституту Павла Глоби в соціальній мережі Instagram опублікували прогноз на 19 жовтня. Знавці мови зірок підготували рекомендації, які можуть допомогти планувати сьогоднішній день навіть у найменших дрібницях, таких як вибір кольору одягу.

Читайте Знай в Google News!

"Сприятливо займатися ремонтом, опановувати нове ремесло. Контакти, спілкування, творчі задумки і справи - все сьогодні має бути побудовано на повному взаєморозумінні з оточуючими людьми. Але не слід відправлятися в подорож. Хвороба, що виникла в цей день, може мати спадковий характер", — стверджую астрологи.

Знайшлося місце й для специфічних прикмет. Так, знайти шкіряну або дерев'яну річ - до удачі. Добре, якщо весь день вас супроводжує музика і спів. Порізатися або вколотися - до самотності. Варто звернути увагу й на окремі деталі сновидінь. Наприклад, бачити уві сні продукти, готувати - знак матеріального благополуччя. Зброя і битви - до майбутніх випробувань, хвороб.

Корисною буде їжа, приготована власними руками: пироги, млинці, ватрушки, печиво, пряники. Не рекомендуються вино і м'ясо.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Пиріг з капустою і сиром, скріншот: YouTube
Пиріг з капустою і сиром, скріншот: YouTube

Щодо одягу, сприятливі темно-синій, темно-червоний і темно-вишневий тони. Відмовтеся від жовто-зеленого і всіх отруйних кольорів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Глоба дав застереження для всіх знаків Зодіаку - гарний час для навчання, але небажане для будь-яких сновидінь.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що астролог Глоба попередив знаки Зодіаку про вирішальний день.