У вас сірий день, в якому не вистачає яскравих фарб? Ми пропонуємо вам посміятися з цього дня та з самого себе, адже немає нічого кращого за самоіронію. Анекдоти від Знай.uа піднімуть настрій кожному.

Читайте Знай в Google News!

В Одесі. Приїжджий звертається до місцевого жителя:

- Скажіть, якщо я пройду до кінця цієї вулиці, там буде вокзал?

- Ви-таки знаєте, вокзал там буде навіть якщо ви і не пройдете до кінця цієї вулиці!

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

****

На роботі постійно дивлюся в монітор, зір сідає. І так роботою захоплений, що навіть забуваю робити перерви для відпочинку очей. А потім я купив шипшиновий чай. Це просто диво! Раз на годину стабільно ходжу в туалет, очі хоч відпочивають.

****

Поговорив з психологом. З'ясували, що моє дитинство складалося з психологічних травм.

****

Пам'ятаєте як ми сміялися з наших бабусь, які дивилися нескінченні серіали і обговорювали з подружками героїв санта-барбар? Ми і не помітили, як самі стали такими бабусями, що дивляться нескінченні серіали і обговорюють їх з друзями.

****

Дружини різні бувають. Одні дружини хвилюються, коли чоловік приходить занадто пізно, а інші - коли він приходить занадто рано...

****

Судячи з цін, які встановлені на деякі лісові ягоди, їх не просто важко знайти, але і, судячи з усього, при спробі їх зібрати вони ще тікають і відстрілюються!

****

Актриса розмовляє з режисером:

- Знаєте, я справжня прихильниця реалізму, тому наполягаю, щоб у другому акті мені було подано справжнє шампанське.

- Згоден. Але в такому випадку я повинен наполягати, щоб в четвертому акті ви прийняли справжню отруту.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше