У понеділок, 19 жовтня, з самого ранку популярний гірськолижний курорт Драгобрат в українських Карпатах засипає снігом.

Читайте Знай в Google News!

Відео в соціальній мережі Facebook опублікував користувач Василь Молдавчук. За його словами, сніг йшов і вночі, і насипало його близько 5-7 сантиметрів.

сніг у Драгобраті, фото з Facebook
сніг у Драгобраті, фото з Facebook

"Ось такий ранок понеділка. Бачимо, як сніжок продовжує падати, скільки його нападало за ніч... Невеликий вітер сьогодні, але ви подивіться, який снігопад, справжній зимовий снігопад", - зазначив Молдавчук.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Чоловік додав, що всі ми чекаємо на новий сезон з нетерпінням. І він обіцяє бути сніжним.

Geplaatst door Василь Молдавчук op Zondag 18 oktober 2020

Драгобрат – невелика міжгірна долина і найвисокогірніший гірськолижний курорт українських Карпат. Розташований він у гірському масиві Свидовець. Варто відзначити, що курорт дуже популярний серед любителів гірських лиж та сноуборду. Долина розташована на висоті 1300-1400 метрів над рівнем моря.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, до кінця жовтня в Україну прийде похолодання, і арктичне повітря накриє практично всі області. Заморозки можливі приблизно до -2 градусів.

Як повідомляв портал Знай.uа, уряд не стримав непередбачуваного ворога: країну засипало снігом за місяці до Нового року.

Також портал Знай.uа писав, що затоплений Київ очолив список найчистіших міст світу:"Все змило".