Видання "Гродзенская праўда" повідомляє про те, що циклон Foelke не тільки приніс дощі і пориви штормового вітру в Україну в суботу, 17 жовтня, але і викликав погіршення погодних умов в сусідніх країнах, таких як Білорусь, де випав перший сніг.

Читайте Знай в Google News!

Мова стосується Вітебського району, який розташовується на північний схід держава. У ніч з 17 на 18 жовтня в результаті опадів висота снігового покриву склала місцями 10 сантиметрів. А температура в регіоні впала до нуля градусів Цельсія.

Крім того, синоптики мають прогноз на неділю, 18 жовтня, в якому йдеться про мокрий сніг і замерзання дощу в Білорусі. В Україні ж, в листопаді, повернеться аномальне для осені тепло, після якого похолодання буде повільним і істотне падіння температури здійсниться лише до кінця місяця, про що заявив народний синоптик Володимир Деркач.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, прогноз погоди на неділю, 18 жовтня: Україну накриє дощами і поривчастим вітром, чекайте різкого похолодання.

Як повідомляв "Знай.ua", зірвані дахи і зруйновані будинки: остервенілий смерч наламав дров українець. Близько сотні сімей залишилися без даху над головою в прямому сенсі цього слова. На гарячу лінію надходить багато дзвінків

Знай.ua писав, ліквідовано підтоплення у 8 районах столиці. Гидрослужбы продовжують посилену роботу. За дорученням Київського міського голови фахівці КК "Київавтодор" постійно моніторять ситуацію на дорогах і оперативно реагують на виникнення підтоплень.