У вівторок, 20 жовтня, по всій Україні очікується прохолодна, але малодощова погода. Так, невеликі опади можливі тільки на Півночі країни, а в інші регіони прийде антициклон.

Відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці повідомила, що допомагати йому в цьому буде поривчастий і сильний вітер, який посилюватиме відчуття холоду.

За її прогнозом, на Україну пошириться холодна повітряна маса арктичного походження. Вночі висока ймовірність заморозків, вдень температура повітря теж буде досить прохолодною.

При цьому найтепліше буде в Одеській області і в Криму. Там температура повітря підніметься до +14 +16 градусів.

Найхолодніше буде в декількох північних регіонах. На Волині, Чернігівщині та Сумщині стовпчики термометрів покажуть не більше +9 +11 градусів. Вітер буде північно-західним, 5-10 метрів на секунду.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

У Києві у вівторок опади не прогнозуються. Температура повітря в столиці складе близько +10 +12 градусів.

Україна у вівторок потрапить під вплив потужного західного антициклону, як, власне, і більшість інших європейських...

Geplaatst door Наталка Діденко op Maandag 19 oktober 2020

Народний прогноз погоди в Україні

20 жовтня відзначається день пам'яті святого Сергія. Якщо сніг випаде, коли дерева ще не скинули листя, то він скоро розтане. Якщо земля в цей день снігом покриється, то до Мотрони (22 листопада) зима "встане на ноги".

погода на 20 жовтня, фото з сайту Укргідрометцентру

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке ставатиме сильнішим і сильнішим.

Як повідомляв портал Знай.uа, синоптики прогнозують в Україні аномальну зиму. Температура повітря буде комфортною, але снігу чекати не варто.

Також портал Знай.uа писав, що кліматологи б'ють на сполох: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.