У вівторок, 20 жовтня, по всій Україні очікується прохолодна, але малодощова погода. Так, невеликі опади можливі тільки на Півночі країни, а в інші регіони прийде антициклон.

Відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці повідомила, що допомагати йому в цьому буде поривчастий і сильний вітер, який посилюватиме відчуття холоду.

погода на 20 жовтня, фото з сайту Укргідрометцентру

За її прогнозом, на Україну пошириться холодна повітряна маса арктичного походження. Вночі висока ймовірність заморозків, вдень температура повітря теж буде досить прохолодною.

При цьому найтепліше буде в Одеській області і в Криму. Там температура повітря підніметься до +14 +16 градусів.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Найхолодніше буде в декількох північних регіонах. На Волині, Чернігівщині та Сумщині стовпчики термометрів покажуть не більше +9 +11 градусів. Вітер буде північно-західним, 5-10 метрів на секунду.

У Києві у вівторок опади не прогнозуються. Температура повітря в столиці складе близько +10 +12 градусів.

Україна у вівторок потрапить під вплив потужного західного антициклону, як, власне, і більшість інших європейських...

Geplaatst door Наталка Діденко op Maandag 19 oktober 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке ставатиме сильнішим і сильнішим.

Як повідомляв портал Знай.uа, синоптики прогнозують в Україні аномальну зиму. Температура повітря буде комфортною, але снігу чекати не варто.

Також портал Знай.uа писав, що кліматологи б'ють на сполох: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.