Рибалки з провінції Малуку в Індонезії в середині жовтня виявили дивну білу акулу в своїх тенетах. Відомо, що її знайшли вже мертвою.

Читайте Знай в Google News!

Рибалки вирішили забрати акулу в якості улову. Вони почали готувати її до приготування. Зробивши надріз на животі, чоловіки виявили, що самка була вагітна трьома акулятами, які також загинули.

Знахідка сильно вразила рибалок. З'ясувалося, що і акула і акулята страждали альбінізмом – їх шкіра була молочного кольору, а очі з червоною райдужкою. Але на цьому відкриття не закінчилися.

Один з акулят виявився циклопом – у нього було тільки одне око і знаходилося воно посередині голови, повідомляє видання Lad Bible.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Варто уточнити, що свою незвичайну знахідку місцеві жителі передали для вивчення в найближчий морський офіс.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, співробітники некомерційної організації Ocearch зловили велику білу акулу довжиною в п'ять метрів. А її вага становить півтори тонни.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Дніпрі рибалка вивудив величезну щуку. Спочатку він не зрозумів, що попалося йому на гачок, але коли побачив, то затремтіли руки, а адреналін підскочив до межі.

Також портал Знай.uа писав, що рибалки з Дніпра зловили в Норвегії річкову "акулу": "100 кілограм".