Стало відомо, що колишній народний депутат України Віктор Лозінський, засуджений до 15 років в'язниці за умисне вбивство, балотується на посаду голови об'єднаної територіальної громади недалеко від місця злочину.

Читайте Знай в Google News!

Лозінський балотується на посаду керівника Підвисоцької ОТГ Голованівського району Кіровоградської області, повідомляє ВВС News Україна з посиланням на місцевий тервиборчком.

Варто уточнити, що ексдепутат балотується як самовисуванець. При цьому інформацію про кандидатів на посади голів ОТГ ЦВК не публікує.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

16 червня 2009 року загинув 55-річний житель села Грушки Ульяновського району Кіровоградської області Валерій Олійник. В ході розслідування виявилося, що до його загибелі причетні депутат Верховної Ради Віктор Лозінський, начальник Голованівської районної прокуратури Євген Горбенко та начальник Голованівського районного відділу міліції Михайло Ковальський.

Дніпровський райсуд Києва у квітні 2011 року засудив Лозінського до 15 років позбавлення волі за умисне вбивство з хуліганських мотивів.

Бориспільський районний суд Київської області звільнив Лозінського завдяки "закону Савченко". Йому скоротили термін, зарахувавши кожен день перебування в СІЗО до вироку за два. В іншому випадку Лозінський міг розраховувати на умовно-дострокове звільнення в кінці 2017 року. У квітні 2016 року Апеляційний суд Київської області підтвердив законність умовно-дострокового звільнення від відбування покарання колишнього народного депутата. У травні 2019 року з Лозінського достроково зняли судимість.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як у розпал пандемії політики влаштували "антиковідне" свято.

Як повідомляв портал Знай.uа, Україну підкорює новий політичний клан – три родича від різних партій.

Також портал Знай.uа писав, що у Зеленського хочуть віддати всю владу в руки простих українців: можна навіть скасовувати закони.