Один з найпопулярніших астрологів Павло Глоба не тільки ділиться інформацією з журналістами для рубрик "Гороскоп", але і є досить активним користувачам соціальних мереж, де безпосередньо розповідає своїм підписникам різні поради та підказки. Експерт із зіркового неба і взаємодії природи з людиною Павло Глоба розповів, як потрібно провести вівторок, 20 жовтня.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Павла Глоби в мережі Instagram.

Пророцтва Глоби, фото - Today.ua
Пророцтва Глоби, фото - Today.ua

"Сенс життя тільки в одному - в боротьбі. (Антон Павлович Чехов) 20 жовтня: добре проводити спортивні змагання, займатися бойовими мистецтвами. Сьогоднішній день призначений для нових справ, які слід починати активно, з напором. Він сприятливий для людей, які вміють вести за собою. Вони сміливо можуть йти на ризик, особливо в справах щодо захисту честі і гідності людей. Хвороба, що виникла сьогодні, може бути результатом забрудненості вашого організму. Знайти металеві предмети - знак перемоги над ворогами. Потрапити під дощ - знак викриття таємниць. Якщо жінка знаходить рукавичку - знак набуття половинки. Добре бачити активні, динамічні сни. Бій і битви уві сні - знак боротьби з недоліками. Стригтися уві сні - до позбавлення від зайвого. Зайці, дрібні домашні тварини - до емоційних ударів. Добре їсти гостру їжу: цибуля, часник, перець. Не рекомендується тваринна їжа і спиртні напої. Сприятливі червоні і рожеві тони. Відмовтеся від зеленого і всіх отруйних квітів.",- пише Павло Глоба.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Публікація Павла Глоби, скріншот: Instagram
Публікація Павла Глоби, скріншот: Instagram

Варто також нагадати нашим читачам, що поради Павла Глоби - одного з найпопулярніших астрологів, будуть особливо важливі у вересні, адже це дуже непростий час. Йде другий місяць осені, а з ним і підступна депресія, пов'язана з настанням холодної пори року і всіма змінами, які за цим стоять. Прислухайтеся до порад астролога, вони допоможуть уникнути осінньої депресії кожному знаку Зодіаку. Не можна допускати появи невпевненості і комплексів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, гроші самі пливтимуть: відомий астролог назвав знаки Зодіаку, які зловлять удачу за хвіст вже на цьому тижні.

Як повідомляв Знай.uа, життя царя Осіріса та Ісуса Христа: ідеальні збіги в біографії, над яким вчені ламають голову десятки років.

Знай.uа писав, антигороскоп про кожному знаку Зодіаку-зворотна сторона медалі: життєрадісний Гульвіса Скорпіон або пуп землі Овен.