Політичний оглядач Сергій Корнак вельми жорстко прокоментував щорічне звернення президента Володимира Зеленського до Верховної Ради.

За його словами, глава держави годину рапортував під суфлера про грандіозні успіхи, яких насправді немає.

Корнак нагадав, що в цьому році на армію було виділено гігантська сума - 117 мільярдів гривень. На що ж пішли ці гроші? «Протягом року ми, напевно, закупили нову зброю, танки, літаки, реконструювали старе? Та ні, нічого цього не відбулося», - зауважив оглядач.

На думку Сергія Корнака, після відставки глави оборонної промисловості України Айварас Абромавичус на його місце найменше пів року нікого не призначать. Будуть виконувачі обов'язків, яких блогер назвав «клоунами» - без будь-якої відповідальності та з відповідним результатом.

«Ми підписали контракт на 1,25 мільярда фунтів на достачання катерів! Зрозумійте друзі, коли країна підписує договір з Великобританією, ми однозначно будемо платити. Президент насадив нас на 60 мільярдів гривень, а це половина річного бюджету армії. І для чого? Для покупки 8 прикордонних суден», - обурений Корнак.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Він прямо заявив, що слова Зеленського про збереження робочих місць в лікарнях - «велика брехня». Насправді, за даними Корнака, в областях закрито понад третину лікарень, з тамтешніх поліклінік. звільнено понад 40 відсотків співробітників. А пандемія коронавірусу тим часом набирає обертів.

«В економіці теж все клас! ... Заявок на отримання кредитів було близько 30 000, видали 600. Глава України просто бреше, кредити не видають», - каже відеоблогер. А без кредитів не буде розвитку бізнесу, і економіка продовжить котитися під укіс.

Справжній шок у Сергія Корнака викликала угода з Лондоном про появу в Україні британських військових баз. «Путін тепер нас всіх в крові втопить, аби англійці ці бази не поставили», - вважає він.

Політблогер закликав розігнати Верховну Раду якомога швидше. На його думку, депутатів потрібно не скорочувати, як пропонує Зеленський, а садити.

Повідомлялося про основні теми виступу Володимира Зеленського у Верховній Раді.

Зокрема, він пообіцяв громадянам сильну армію.