Про проблему Копачів бурштин у Рівненській та Житомирській області відомо вже дуже давно, але останні 3 роки цій проблемі надається особливий розголос. Люди незаконно видобувають бурштин, знищуючи тим самим природу регіону. Тим не менш, реальної боротьби з "видобувачами" немає. Причому вони вже настільки наважилися, що навіть заводять акаунти в Instagram.

Очевидно, "чорним копачам" боятися абсолютно нічого. У соціальній мережі Instagram з'являються акаунти людей, які займаються незаконним промислом на Рівненщині. У них "видобувачі" публікують фотографії та відео того, як вони добувають цінний камінь, хваляться здобиччю і розповідають, як знайти камінчики побільше.

Однак також на фотографіях можна помітити знищену природу регіону. Фактично, ліси Рівненської області перетворюються на брудну, болотисту пустелю, на якій немає нічого, крім сірого мулу. Проте, вдіяти з "чорними копачами" ніхто нічого не може. Або просто ніхто і не хоче з ними боротися?

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Залишилось два дні: українців попереджають востаннє ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, на Закарпатті прикордонники затримали українця із захмарною сумою-півмільйона у валізі.

Як повідомляв Знай. ua, в Одеській області випадково виявили плантацію конопель на 40 мільйонів.

Також Знай. ua писав, що розбився літак з півтонною "білого снігу", на суму $57 млн.