Вчора, 20 грудня, Україну сколихнула гучна справа із забороною книги про відомого українського письменника і дисидента Василя Стуса. Тираж був заборонений після позову Віктора Медведчука, чия честь нібито порушена публікацією інформації, яка міститься в книзі. Однак за "Бучею", яка сталася навколо покійного поета, люди забувають про живих дисидентів. Користувач Facebook і блогер Христина Коціра нагадала, що є люди, які ще живі, але при цьому живуть в жахливих умовах.

"Українці люблять мертвих. Багато разів бачила ситуації, коли рідні сварилися і не розмовляли роками, а потім на похоронах ридали і непритомніли", почала свій пост Христина Коціра. Вона зазначила, що з легендами та ж сама ситуація, і поки вони живуть серед нас, ми нічого не бачимо(або не хочемо бачити ?), а після смерті легенду всі люблять і згадують, навіть книги видають.

Українці люблять мертвих. Сто разів бачила ситуації, коли рідні б‘ються-чубляться-сваряться або ж не розмовляють роками,...

Geplaatst door Христина Коціра op Dinsdag 20 oktober 2020

Христина Коціра розповіла, що вона вирішила нагадати одному з депутатів про ще живого дисидента Миколу Матусевича. Вона розповіла, що він живе дуже бідно, і отримує мінімальну пенсію. Скоро настане 30 річниця Української Гельсінської спільноти, і на честь цього блогер хотіла звернути увагу на проблеми Матусевича. Але нардеп пообіцяв тільки грамоту від Верховної Ради. Невже дійсно легенд починають цінувати після їх смерті, а за життя вони нікому не потрібні?

Популярні новини зараз
Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, у Києві вірус атакував новонароджене немовля.

Як повідомляв Знай.uа, Ляшко розповів, що буде з садочками і школами в "червоних" зонах.

Знай.uа писав, ковід-дисидент подав до суду на АТБ: відмовилися обслуговувати без маски.