У маршрутці в Полтаві ледь не загинули люди через те, що у транспортного засобу відмовили гальма. Водієві ледь вдалося уникнути трагедії. Про інцидент сповістила одна з пасажирок Катерина Анісімова на своїй сторінці у Фейсбуці.

Читайте Знай в Google News!

Дівчина розповіла, що одразу звернула увагу на те, що маршрутка дуже стара. Протягом всієї поїздки її не покидало відчуття, що маршрутка от-от розвалиться на частини. На жаль, погані передчуття не були безпричинними - в якийсь момент пасажири помітили, що транспортний засіб мчить все з більш шаленою швидкістю.

маршрутка / скріншот з відео
маршрутка / скріншот з відео

"Коли ми спускалися з бруківки, маршрутка стала набирати швидкість, хтось запитав: "У чому справа? Чому так швидко їдемо з гори?". На що водій повернувся з переляканими очима й закричав: "Відмовили гальма!", - згадує події Катя Анісімова.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Дівчина розповіла, що пасажири були дуже наляканими: хто молився, а хто просто плакав. Щобільше, маршрутка в якийсь момент мало не збила пенсіонерку, яка спокійно собі переходила на зелене світло, навіть не підозрюючи, якої небезпеки їй вдалося уникнути.

"По дорозі ми добре зачепили джип. І мало не збили стареньку, яка йшла на своє зелене світло по зебрі і не підозрюючи, що у наших маршруток немає гальм. Водій сигналив все це час і старенька таки проскочила (слава Богу!) Потім кондукторка стала кричати, що треба гальмувати колесом об бордюр. Водій притиснувся до бордюру і ми таки зупинилися", - розповіла Катерина.

Скріншот: Antisowa Katya / Фейсбук
Скріншот: Antisowa Katya / Фейсбук

Добрый день друзья. Я оправилась от шока и хочу вам рассказать о том что случилось вчера. Я собиралась поехать на...

Geplaatst door Antisowa Katya op Dinsdag 20 oktober 2020

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Зеленський терміново прибув до Ради: онлайн-трансляція звернення президента України

Як повідомляв портал "Знай.ua", український татусь розповів про знущання і побори у школі: "Забирай свою доньку"

Також "Знай.ua" писав, що в Україні заговорили про повернення жорсткого карантину: "Припинити будь-які контакти між людьми"