У грузинському місті Зугдіді в середу, 21 жовтня, озброєна людина взяла в заручники співробітників і клієнтів філії Банку Грузії, розташованого на вулиці Гамсахурдія.

Читайте Знай в Google News!

Як повідомляє місцевий телеканал "Руставі-2", зловмисник дуже небезпечний, так як озброєний автоматом і гранатою.

За словами одного зі співробітників банку, озброєний чоловік, увійшовши в будівлю, кілька разів вистрілив. Зараз на місці події знаходиться спецназ, будівля банку вже оточена.

Терорист поки не оголосив свої вимоги. За попередніми даними, в заручниках у банку перебувають близько 30 осіб. Кілька людей похилого віку злочинець випустив, ще кільком заручникам вдалося втекти.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Пізніше з'ясувалося, що загарбник вимагає від уряду 500 тисяч доларів. Чекатиме протягом 2 годин, передав журналістам один із заручників.

скріншот

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, у Києві схопили банду терористів-пасічників – "мінували" заради забави.

Як повідомляв портал Знай.uа, на Дніпропетровщині оголосили план "Перехоплення". Зловмисники викрали двох маленьких дітей.

Також портал Знай.uа писав, що додому повернулися шестеро українських моряків, які потрапили в полон піратів біля берегів Нігерії 17 липня.