Президент України Володимир Зеленський підписав закон "Про розвідку " № 912-ІХ. За словами Зеленського, реалізація цього закону дозволить створити ефективну систему української розвідки, яка буде відповідати характеру і масштабним актуальним загрозам національній безпеці України. Свій підпис під законом президент поставив під час відвідування управління інформації Держприкордонслужби України з нагоди 17-ї річниці створення розвідки ДПСУ.

Інформація про це з'явилася на офіційній сторінці офісу Президента в Facebook.
Перед тим, як поставити Історичний підпис, Зеленський зазначив: підтримка розвідки на законодавчому рівні дозволить своєчасно виявити і нейтралізувати загрози. Також глава держави сподівається, що закон підвищить здатність розвідки отримувати і забезпечувати споживачів якісною розвідувальною інформацією.

Президент України Володимир Зеленський підписав Закон «Про розвідку», який Верховна Рада ухвалила 17 вересня 2020 року....

Geplaatst door Офіс Президента України op Woensdag 21 oktober 2020

"Слід пам'ятати, що питання розвідки є пріоритетом, а матеріали розвідників — основа для прийняття важливих державних рішень. Саме тому цей закон — не тільки нові можливості для розвідки, а й велика відповідальність для держави, яка потребує значного посилення стратегічної та оперативної складової розвіддіяльності, удосконалення аналітичної роботи та якості отриманої інформації", — сказав Зеленський.

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Зеленський терміново прибув до Ради: онлайн-трансляція звернення президента України

Як повідомляв портал " Знай.ua", український татусь розповів про знущання і побори в школі: "Забирай свою дочку"

Також " Знай.ua" писав, що в Україні заговорили про повернення жорсткого карантину: "припинити будь-які контакти між людьми"